Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVello-tilausTilauksen tauotus
Vello-tilin säilyttäminen ja jatkaminen Free-tasolla, kun ajanvaraustarve päättyy tai keskeytyy
Vello-tilin säilyttäminen ja jatkaminen Free-tasolla, kun ajanvaraustarve päättyy tai keskeytyy
Päivitetty yli viikko sitten

Vellossa voit itsenäisesti vaihtaa eri käyttötasojen välillä kulloisenkin tarpeesi mukaan. Voit esimerkiksi aktivoida Premium-käyttötason kesäksi, kun tarvitset ulkoliikuntatuntejasi varten Ryhmätilaisuus-ominaisuuden. Talvikaudella voit palata käyttämään edullisempaa käyttötasoa.

Jos ajanvaraustarpeesi keskeytyy väliaikaisesti tai päättyy kokonaan, voit joissain tapauksissa säilyttää Vello-tilisi ilman, että sinun tulee maksaa Vellosta.

Vello-tilin säilyttäminen ja jatkaminen Free-tasolla

Siltä osin, kun Vello-tililläsi ei koskaan ole ylitetty 50 varanneen asiakkaan määrää, Vello tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa Free-versioon.

Näin voit säilyttää Vello-tilisi ilman, että siitä muodostuu laskuja.

Huomioi: Jos Vello-tililläsi yksittäisten asiakkaiden kokonaismäärä on ylittänyt 50 asiakkaan rajan, et voi enää palata käyttämään ilmaista Free-käyttötasoa.

Tee näin:

  1. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä

  2. Siirry kohtaan Valinnat → Käyttäjätili

  3. Valitse Laskutus-välilehti

  4. Tarkista nykyisen käyttötasosi peruste ja poista maksulliset ominaisuudet käytöstäsi

  5. Kun olet poistanut kaikki maksulliset ominaisuudet käytöstäsi, Vello palauttaa käyttötasosi useimmissa tilanteissa automaattisesti Free-tasolle

  6. Jos käyttötasosi ei palautunut automaattisesti Free-tasolle, voit tehdä tämän manuaalisesti em. Laskutus-välilehdellä valitsemalla Vaihda käyttötaso

Vastasiko tämä kysymykseesi?