Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatAsetuksetPalvelu- ja ryhmätuntiasetukset
Lisäpalveluille kappalemäärä-valinta
Lisäpalveluille kappalemäärä-valinta
Päivitetty yli viikko sitten

Lisäpalvelut ovat helppo tapa kasvattaa myyntiä ja tutustuttaa asiakkaat uusiin palveluihin.

Lisäpalvelut ovat varsinaiseen palveluun (esimerkiksi Hiusten leikkaus) hyvin sopivia lisämahdollisuuksia (esimerkiksi Hiustenpesu).

Hyvä tietää: Lisäpalveluita käytettäessä, Vello suosittelee asiakkaalle varaukseen sopivia lisämahdollisuuksia. Asiakas voi lisätä lisäpalveluita varaukseensa tai jatkaa varausta ilman lisäpalveluita.

Lisäpalveluina voidaan käyttää myös tuotteita. Näin asiakas voi helposti lisätä tilaukseensa kotihoitotuotteet ja maksaa varauksensa ja tuotteensa yhdellä kertaa.

Kappalemäärä-valinta lisäpalveluille

Tietyissä tilanteissa varattava lisäpalvelu ei ole "palvelu", vaan fyysinen esine (esimerkiksi virvoitusjuoma, kotihoitotuote tai pyyhe). Tällöin asiakas saattaa haluta lisätä varaukseensa enemmän, kuin yhden lisäpalvelun:

  • Virvoitusjuomat 5 henkilölle

  • Kotihoitotuotteet viiden viikon kotihoitoon

  • Pyyhkeet kaikille osallistujille

Voit toteuttaa määrä-valinnan Vellossa esimerkiksi:

  1. Lisää omiin varauskenttiin (Varauksen yhteydessä kysyttävät asiakastiedot) Osallistujamäärä-kenttä tai Kotihoidon kesto -kenttä. Kun asiakas valitsee lisäpalvelun, yritys toimittaa asiakkaalle osallistujamäärän/keston mukaisen määrän esineitä.

  2. Luo Lisäpalveluista useampia, kiinteitä vaihtoehtoja esimerkiksi "Pyyhkeet 5 kpl", "Pyyhkeet 10 kpl", "Pyyhkeet 20 kpl" jne. Näin asiakas voi valita haluamansa määrän pyyhkeitä tai yhdistellä vaihtoehtoja valitsemalla useamman Pyyhe-vaihtoehdon (esimerkiksi tilatakseen 15 pyyhettä, asiakas valitsee sekä Pyyhkeet 5 kpl että Pyyhkeet 10 kpl)

  3. Pyydä määrätieto asiakkaalta varauksen Lisätiedot-kentässä tai erillisessä, tätä varten luomassasi kentässä. Ohjeista asiakasta täyttämään varauslomake oikein.

Huomioi: Jos haluat veloittaa asiakkaalta Lisäpalvelu-tilauksen Vellon kautta, tulee sinun toteuttaa määrävalinta esimerkin 2 mukaisesti.

Vastasiko tämä kysymykseesi?