Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatSarjakortitTärppejä yrittäjälle
Miksi yrittäjän kannattaa myydä sarjakortteja?
Miksi yrittäjän kannattaa myydä sarjakortteja?
Päivitetty yli viikko sitten

Sarjakortit ovat tehokas työkalu yrityksille. Sarjakortteja tarjoamalla yritykset voivat houkutella uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiään.

Sarjakorttien myymisen tärkeimpiä etuja on se, että sarjakortit tarjoavat asiakkaille kätevän ja joustavan lahjavaihtoehdon. Täydellisen lahjan löytämisen sijaan asiakkaat voivat yksinkertaisesti ostaa sarjakortin ja antaa vastaanottajan valita itse haluamansa hoidot, tunnit tai tuotteet. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa asiakkaille, vaan myös varmistaa, että vastaanottaja saa jotain, mitä he todella haluavat.

Lisäksi sarjakortit voivat auttaa yrityksiä kasvattamaan asiakaskuntaansa. Kun asiakkaat ostavat sarjakortteja ystävilleen ja perheelleen, he todellisuudessa mainostavat yritystä uudelle yleisölle. Tämä voi johtaa siihen, että myymälässä tai verkkosivustolla vierailee täysin uusia asiakkaita, ja heistä voi parhaimmillaan tulla hyvinkin lojaaleja asiakkaita.

Tärppi: Tarjoamalla sarjakortteja lahjavaihtoehtona, yritykset voivat päästä laajemmille markkinoille ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, joilla on muutoin erilaiset mieltymykset tai ostotottumukset.

Sarjakortit auttavat lisäksi yrityksiä houkuttelemaan asiakkaita, jotka eivät ehkä muuten olisi harkinneet asioimista näissä liikkeissä. Tarjoamalla sarjakortteja lahjavaihtoehtona, yritykset voivat päästä laajemmille markkinoille ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, joilla on muutoin erilaiset mieltymykset tai ostotottumukset.

Luo bisnesmalli, jolla kotiutat rahat etukäteen

Yleisesti tiedossa oleva sarjakorttien tarjoamisen etu on, että ne voivat auttaa yrityksiä tuottamaan tuloja etukäteen.

Kun asiakkaat ostavat sarjakortteja, yritys saa maksun välittömästi, vaikka sarjakortteja ei heti lunastettaisikaan. Tämä voi tarjota taloudellista sysäystä lomakauden aikana, jolloin myynti on tyypillisesti korkea. Lisäksi sarjakortit voivat auttaa yrityksiä parantamaan kassavirtaa kannustamalla asiakkaita kuluttamaan enemmän, kuin sarjakortin arvo.

Tärppi: Kun henkilö on saanut sarjakortin, hän tekee todennäköisemmin lisäostoksia ja hänestä voi tulla säännöllinen asiakas.

Kaiken kaikkiaan sarjakorttien tarjoaminen voi hyödyttää yrityksiä suuresti. Ne tarjoavat asiakkaille kätevän lahjavaihtoehdon, auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita, tuottamaan tuloja etukäteen ja kannustamaan lisäkuluihin.

Hyödyntämällä sarjakorttien voimaa, yritykset voivat lisätä myyntiään ja luoda positiivisen ostokokemuksen sekä asiakkailleen että vastaanottajille.

Vastasiko tämä kysymykseesi?