Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatLahjakortitTärppejä yrittäjälle
Miksi yrittäjän kannattaa myydä lahjakortteja?
Miksi yrittäjän kannattaa myydä lahjakortteja?
Päivitetty yli viikko sitten

Lahjakortit ovat tehokas työkalu yrityksille, etenkin lomakaudella. Lahjakortteja tarjoamalla yritykset voivat houkutella uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiään.

Lahjakorttien myymisen tärkeimpiä etuja on se, että lahjakortit tarjoavat asiakkaille kätevän ja joustavan lahjavaihtoehdon. Täydellisen lahjan löytämisen sijaan asiakkaat voivat yksinkertaisesti ostaa lahjakortin ja antaa vastaanottajan valita itse haluamansa tavarat. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa asiakkaille, vaan myös varmistaa, että vastaanottaja saa jotain, mitä he todella haluavat.

Lisäksi lahjakortit voivat auttaa yrityksiä kasvattamaan asiakaskuntaansa. Kun asiakkaat ostavat lahjakortteja ystävilleen ja perheelleen, he todellisuudessa mainostavat yritystä uudelle yleisölle.

Tämä voi johtaa siihen, että myymälässä tai verkkosivustolla vierailee täysin uusia asiakkaita ja heistä voi parhaimmillaan tulla hyvinkin lojaaleja asiakkaita.

Tärppi: Tarjoamalla lahjakortteja lahjavaihtoehtona, yritykset voivat päästä laajemmille markkinoille ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, joilla on muutoin erilaiset mieltymykset tai ostotottumukset.

Lahjakortit auttavat lisäksi yrityksiä houkuttelemaan asiakkaita, jotka eivät ehkä muuten olisi harkinneet asioimista näissä liikkeissä.

Tarjoamalla lahjakortteja lahjavaihtoehtona, yritykset voivat päästä laajemmille markkinoille ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, joilla on muutoin erilaiset mieltymykset tai ostotottumukset.

Luo bisnesmalli, jolla kotiutat rahat etukäteen

Yleisesti tiedossa oleva lahjakorttien tarjoamisen etu on, että ne voivat auttaa yrityksiä tuottamaan tuloja etukäteen.

Kun asiakkaat ostavat lahjakortteja, yritys saa maksun välittömästi, vaikka lahjakortteja ei heti lunastettaisikaan. Tämä voi tarjota taloudellista sysäystä lomakauden aikana, jolloin myynti on tyypillisesti korkea. Lisäksi lahjakortit voivat auttaa yrityksiä parantamaan kassavirtaa kannustamalla asiakkaita kuluttamaan enemmän kuin lahjakortin arvo.

Tärppi: Kun henkilö on saanut lahjakortin, hän tekee todennäköisemmin lisäostoksia ja hänestä voi tulla säännöllinen asiakaasi

Kaiken kaikkiaan lahjakorttien tarjoaminen voi hyödyttää yrityksiä suuresti lomakauden aikana ja sen jälkeen. Ne tarjoavat asiakkaille kätevän lahjavaihtoehdon, auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita, tuottamaan tuloja etukäteen ja kannustamaan lisäkuluihin.

Hyödyntämällä lahjakorttien voimaa, yritykset voivat lisätä myyntiään ja luoda positiivisen ostokokemuksen sekä asiakkailleen että vastaanottajille.

Vastasiko tämä kysymykseesi?