Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatLahjakortitTärppejä yrittäjälle
Miten boostaan lahjakortteja tehokkaasti?
Miten boostaan lahjakortteja tehokkaasti?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun yrityksesi on luonut lahjakorttinsa, on ratkaisevan tärkeää mainostaa niitä tehokkaasti, jotta saat lahjakorteista täyden hyödyn irti. Myynninedistämisstrategiat voivat auttaa yritystäsi lisäämään tunnettuutta, houkuttelemaan asiakkaita ja lisäämään myyntiä.

Yksi tehokas tapa mainostaa lahjakortteja on hyödyntää erilaisia markkinointikanavia. Yritykset voivat hyödyntää verkkosivustojaan, sosiaalisen median alustoja, sähköpostiuutiskirjeitä ja fyysisiä myymälöitään esitelläkseen lahjakorttejaan.

Luo huomiota herättäviä mainoksia

Visuaalisesti houkuttelevia ja huomiota herättäviä mainosmateriaaleja voi olla vaikea tuottaa, mutta sellaiset toimivat tutkitusti parhaiten. Muista, että mainosten tulee olla sellaisia, jotka kertovat selkeästi lahjakortin ostamisen edut!

Tärppi: Vaikuttajamarkkinointi voi olla tehokas työkalu tavoittaa laajempi yleisö ja herättää vilinää lahjakorttitarjonnastasi.

Mainoksissa sinun kannattaa käyttää mahdollisimman korkealaatuisia kuvia, houkuttelevia tekstejä ja selkeitä toimintakehotuksia (osta, anna, ilahduta jne). Tärkeintä on rohkaista asiakkaita harkitsemaan lahjakorttien ostamista.

Verkko- ja myymäläpromootioiden lisäksi voit myös harkita kumppanuutta vaikuttajien tai bloggaajien kanssa. Tunnetut henkilöt voivat auttaa levittämään sanaa lahjakorteistasi.

Vaikuttajamarkkinointi voi olla tehokas työkalu tavoittaa laajempi yleisö ja herättää vilinää lahjakorttitarjonnasta. Tekemällä yhteistyötä sellaisten vaikuttajien kanssa, joilla on vahva näkyvyys ja omistautunut seuraajakunta, yrityksesi voi hyödyntää vaikuttajan vaikutusvaltaa ja uskottavuutta houkutellakseen sinulle lisää asiakkaita.

Kannustaa asiakkaita ostamaan lahjakortteja

Entäpä, jos lahjakortin ostaja saisi itselleenkin jotakin ostaessaan lahjakortin läheiselleen? Kehittämällä kannustimia tai alennuksia, voit saada aivan uusia asiakkaita ostamaan lahjakortteja. Yritykset voivat esimerkiksi tarjota bonuslahjakortin jokaisesta tietyn arvon ostosta tai tarjota alennettua hintaa lahjakorttien massaostajille (yritykset, seurat jne).

Tärppi: Lahjakorttien tehokas mainostaminen on välttämätöntä lahjakorttien vaikutuksen maksimoimiseksi

Nämä kannustimet voivat luoda kiireellisyyden ja arvon tunteen asiakkaille, mikä saa heidät todennäköisemmin ostamaan lahjakortteja ja mahdollisesti kuluttamaan enemmän.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lahjakorttien tehokas mainostaminen on välttämätöntä yrityksille myynnin kasvattamiseksi ja lahjakorttien vaikutuksen maksimoimiseksi.

Hyödyntämällä erilaisia markkinointikanavia, tekemällä yhteistyötä vaikuttajien kanssa ja tarjoamalla kannustimia, yritykset voivat lisätä tietoisuuttaan, houkutella asiakkaita ja luoda kiireen tunnetta lahjakorttitarjouksensa ympärille.

Vastasiko tämä kysymykseesi?