Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVello-tilausHyvitykset
Kaksi tapaa saada rahat takaisin Vello-tilauksestasi
Kaksi tapaa saada rahat takaisin Vello-tilauksestasi
Päivitetty yli viikko sitten

Saatat joutua muuttamaan Vello-tilaustasi kesken laskutuskauden esimerkiksi työkuvioidesi tai työntekijämääräsi muuttuessa.

Tiesitkö? Vellossa haluamme tukea yritystäsi muutoksen hetkellä. Tarjoamme ”rahat takaisin”-periaatteella hyvitystä etukäteen maksamastasi ja käyttämättä jääneestä ajasta.

Hyvitykseen ja maksun palautukseen on kaksi vaihtoehtoa: Hyvitys Vello-tilillesi (ilmainen vaihtoehtoa) tai maksun palautus maksukortillesi (maksullinen vaihtoehto.

Tapa 1: Hyvitys Vello-tilillesi (ilmainen vaihtoehtoa)

Kun Vello-tilauksesi kuukausimaksu pienenee, Vello hyvittää erotusosuuden automaattisesti yrityksellesi.

Vello hyvittää summan Vello-tilillesi. Voit käyttää hyvityksen tuleviin Vellosi kuukausimaksuihin. Hyvitystä ei kuitenkaan suoraan palauteta takaisin maksukortillesi / pankkitilillesi.

Tapa 2: Maksun palautus maksukortillesi (maksullinen vaihtoehto)

Tilanteessa, jossa et voi hyödyntää Vello-tilillesi tehtyä hyvitystä, voit hakea Vellolta maksunpalautusta.

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen saat rahanpalautuksen maksukortillesi / pankkitilillesi. Rahanpalautuksesta veloitetaan käsittelymaksu 55 euroa + 10% palautettavasta summasta + alv.
​

Hyvä huomioida: Jos palautettava summa on alle 80 euroa, summaa ei välttämättä kannata käsittelymaksun vuoksi palauttaa. Palautusta kannattaa niinikään harkita, mikäli voit käyttää hyvityksen Vellossa muulla tavoin tai käytät Velloa jatkossakin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?