Siirry pääsisältöön
Mitä tietoja Vello synkronoi?
Päivitetty yli viikko sitten

Vellossa voit synkronoida (yhdistää) Google- ja Outlook-kalenterisi Vellon kanssa, mikä mahdollista kalenterimerkintöjen kopioimisen automaattisesti kalenterista toiseen.

Vinkki: Jos et ole vielä aktivoinut synkronointia, katso erillinen ohje synkronoinnin aktivoimiseksi.

Hyvä tietää: Vello synkronoi henkilökohtaiseen kalenteriisi (Google ja Outlook) varausten yksilölliset tiedot. Korkean tietoturvan takaamiseksi henkilökohtaisesta kalenteristasi Vello synkronoi kuitenkin vain ns. anonyymit tapahtumatiedot.

Vellosta Googleen ja Outlookiin siirtyvät tiedot

  • Varatun palvelun nimi

  • Toimipaikan nimi

  • Varauksen ajankohta

  • Varauksen pituus

  • Asiakkaan nimi

  • Asiakkaan puhelinnumero

  • Asiakkaan sähköpostiosoite

  • Asiakkaan postiosoite (jos täytetty)

  • Tieto käyttöehtojen hyväksymisestä

  • Asiakkaan kirjoittama lisätieto

  • Omat varauskentät (jos täytetty)

  • Suora linkki varaukseen Vellossa

Googlesta ja Outlookista Velloon siirtyvät tiedot

  • Tapahtuman ajankohta

  • Tapahtuman pituus

  • Tieto siitä, että tapahtuma on alunperin luotu ulkopuolisessa kalenterissa (Google tai Outlook) ja se on tuotu Velloon synkronoinnin kautta

Vastasiko tämä kysymykseesi?