Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatSynkronointiGoogle-synkronointi Vellossa
Näin yhdistät Google-kalenterisi Velloon
Näin yhdistät Google-kalenterisi Velloon
Päivitetty yli viikko sitten

Vellossa sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaiset menosi näkymään Vello-kalenterissasi ja vastaavasti saada Vello-ajanvarauksesi näkymään Google-kalenterissasi.

Voit yhdistää henkilökohtaisen Google-kalenterisi ja Vello-kalenterisi aktivoimalla synkronoinnin Vellossasi.

Kutsu Google-tilisi käyttäjäksi

  1. Kirjaudu Velloon pääkäyttäjänä

  2. Pääkäyttäjänä voit kutsua Google-tilisi käyttäjäksi Velloosi kohdassa: Valinnat → Asetukset → Käyttäjät → Toiminnot → Valitse "Kutsu uusi käyttäjä"

  3. Lähetä kutsu syöttämällä Google-sähköpostiosoitteesi ja antamalla sille tarvittavat käyttöoikeudet

  4. Kirjaudu ulos Vellostasi

  5. Hyväksy kutsu Google-sähköpostistasi ja rekisteröidy Vello-tilillesi käyttäen sisäänkirjautumisen yhteydessä Google-painiketta

  6. Jos Vello ei kirjannut Google-käyttäjääsi automaattisesti sisään, kirjaudu Vello-tilillesi käyttäen sisäänkirjautumisen yhteydessä Google-painiketta

Aktivoi kalentereiden synkronointi

  1. Aktivoi kalentereiden synkronointi Vellossasi kohdassa Valinnat → Asetukset → Varauskalenterit → Valitse kalenteri → Synkronointi-välilehti

  2. Suosittelemme valitsemaan kaksisuuntaisen synkronoinnin, mutta voit halutessasi valita myös synkronoinnin vain yhteen suuntaan

  3. Salli kalentereiden luku- ja kirjoitusoikeus

  4. Valmista! Tulevat Google-tapahtumasi siirtyvät Velloon parin tunnin sisällä. Vellosta Google-kalenteriisi siirtyvät uudet varaukset.

Vinkki: Suosittelemme valitsemaan kaksisuuntaisen synkronoinnin, mutta voit halutessasi valita myös synkronoinnin vain yhteen suuntaan

Huomioi: Kalenterilinkitys synkronoi tapahtumat ainoastaan Googlen oletuskalenteristasi, eikä se koske mahdollisia muita Googlessa olevia kalentereitasi. Parhaiten pystyt tunnistamaan oletuskalenterisi kirjautumalla Google-kalenteriisi web-käyttöliittymällä osoitteessa https://calendar.google.com .

Huomioi: Kalentereiden yhdistämisen jälkeen Velloon siirtyvät tulevaisuuteen tehdyt kalenterimerkintäsi. Menneet tapahtumat eivät siirry. Vellosta Googleen siirtyvät varaukset, jotka on tehty synkronoinnin aktivoimisen jälkeen.


Vastasiko tämä kysymykseesi?