Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatRyhmätunnit ja kurssitJonotus
Ilmoittautuminen jonoon, kun ryhmätilaisuus on täynnä
Ilmoittautuminen jonoon, kun ryhmätilaisuus on täynnä
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet mahdollistanut jonottamisen ryhmätilaisuuden asetuksissa, niin asiakkaasi voivat edelleen ilmoittautua jonoon, jos tilaisuus onkin jo täynnä.

Hyvä tietää: Kun jonottaminen on mahdollisetettu, jos ilmoittautunut asiakas peruu varauksensa, Vello automaattisesti täyttää ajan ottamalla ensimmäisen henkilön jonosta mukaan. Jonosta otettu asiakas saa automaattisesti ilmoituksen varauksesta.

Miten mahdollistan jonotuksen ryhmätuntiini?

Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään työntekijänä

  2. Mene kohtaan Valinnat → Asetukset → Palvelut ja ryhmätunnit

  3. Valitse luomasi ryhmätunti (tai luo se, jos et ole niin tehnyt)

  4. Palvelun Yleiset -välilehdeltä vieritä sivua alas ja klikkaa kohdasta Jonotus

  5. Varmista, että täppä kohdassa Salli jonotus on päällä

  6. Paina Tallenna

Miten asiakas ilmoittautuu jonoon?

Kun jonotus on kytketty päälle, jos asiakas yrittää ilmoittautua ryhmätilaisuuteen joka on jo täynnä, näkee hän ilmoituksen jonotusmahdollisuudesta.

Varaa aika -painikkeen sijaan hän myös näkee Liity jonotuslistalle -painikkeen.

Miten luon uuden ryhmätunnin?

Lue lisää täältä: Miten luon uuden ryhmätunnin?

Vastasiko tämä kysymykseesi?