Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatRyhmätunnit ja kurssitIlmoittautumiset
Ilmoittautuminen kerralla koko kaudelle (ryhmätunnit)
Ilmoittautuminen kerralla koko kaudelle (ryhmätunnit)
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet julkaissut ryhmätilaisuutesi jatkuvana, asiakkaasi voivat kerralla ilmoittautua kaikille ryhmätilaisuuden toistoille. Tämä on mahdollista sekä asiakkaan itse ilmoittautuessa että jos työntekijänä kirjaat asiakkaan osallistujaksi.

Kun asiakas ilmoittautuu ryhmätunnille (tai kirjaat asiakkaan tunnille työntekijänä), varmista että kohdassa Osallistuminen toistuvaan tilaisuuteen on asetettu Tähän ja tuleviin -vaihtoehtoon.

Huomioi! Jos tätä vaihtoehtoa ei näy varausta tehdessä, joko ryhmätuntia ei ole asetettu toistuvaksi sitä julkaistaessa, tai toistuvuus on katkennut.

Lue lisää täältä: Ryhmätuntien käyttöönotto

Miten asetan ryhmätilaisuuden toistuvaksi?

Jos ryhmätilaisuus on toistuva, voit asettaa sen toistumaan joko päivittäin, viikottain tai kuukausittain. Voit aina halutessasi myös asettaa tilaisuudet aina itse.

Toiston saat asetettua ensimmäistä ryhmätuntiaikaa asettaessa. Klikkaa Toisto -painiketta. Se avaa ikkunan, mistä voit valita haluamasi toiston.

Ryhmätunnin toistuvuus "elää" ensimmäisessä toistossa. Jos tämä ensimmäinen toisto poistetaan, katkeaa ryhmätunnin toistuvuus.

Jos ensimmäinen toistokerta tarvitsee muuttaa niin, ettei siihen voi ilmoittautua, niin tee näin:

  1. Joko buukkaa tilaisuus itse täyteen, tai...

  2. Pudota tilaisuuden osallistujamäärää, vaikka 0:aan.

Vastasiko tämä kysymykseesi?