Siirry pääsisältöön
Tilauksen muutos kesken laskutusjaksoa
Päivitetty yli viikko sitten

Voit vaihtaa olemassa olevaa tilaustasi Valinnat -> Käyttäjätili -> Laskutus -> Käyttötaso -> Vaihda käyttötaso.

Mikäli vaihdat kesken laskutusjaksoa, saat käyttämättä jääneen ajan rahat takaisin Vello-tilillesi. Voit hyödyntää tätä rahasummaa esimerkiksi tuleviin laskuihisi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?