Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMaksaminenYleistä maksamisen mahdollisuudesta Vellossa
Vinkkejä hintojen tai arvonlisäveron muutoksiin Vellossa
Vinkkejä hintojen tai arvonlisäveron muutoksiin Vellossa
Päivitetty yli viikko sitten

Hintojen tai arvonlisäveron muuttuessa, uudet tiedot on tärkeää huomioida Vellossa hyvissä ajoin.

Tähän artikkeliin olemme koonneet hyviä käytännön vinkkejä muutoshetken lähestyessä.

Vinkki 1: Luo palvelut ja tuotteet eri hinnoilla - rajaa saatavuutta

Kun hintojen muutoshetki on tiedossasi hyvissä ajoin, voit valmistautua tähän luomalla palvelut ja tuotteet Velloosi valmiiksi eri hinnoilla.

Rajaa palveluiden asetuksissa tai Varattavat ajat -osiossa saatavuutta siten, että vanhoilla hinnoilla varustetut palvelut ovat varattavissa ennen muutoshetkeä ja uusilla hinnoilla varustetut palvelut ovat varattavissa muutoshetken jälkeen.

Vinkki 2: Muuta hinnat muutoshetkellä - päivitä varaukset tarvittaessa

Vellossa voit milloin tahansa muuttaa palveluiden hinta- ja arvonlisäverotietoja. Huomioithan, että muutos tulee automaattisesti voimaan uusista ajanvarauksista alkaen.

Siltä osin, kun kalenteriisi on tehty ajanvarauksia vanhoilla hinnoillla, voit vaihtaa varauksiin saman tai eri palvelun, jolloin varauksen hintatiedot päivittyvät automaattisesti.

Vinkki 3: Poista hintatiedot

Yksinkertaisin, muttei suositelluin, tapa käsitellä hinta- ja arvonlisäveromuutos, on poistaa hintatiedot Vellostasi kokonaan.

Kun jätät palvelun tai ryhmätunnin hinta- ja arvonlisäverotiedon tyhjiksi, hintatietoja ei näytetä asiakkaalle lainkaan ajanvarauksen yhteydessä.

Huomioi: Palvelua tai ryhmätuntia, jolla ei ole hintatietoja, ei ole mahdollista veloittaa, kirjata veloitetuksi tai laskuttaa asiakkaalta Velloa käyttäen.

Vastasiko tämä kysymykseesi?