Siirry pääsisältöön
Mitä Vello maksaa?
Päivitetty eilen

Vello on Suomen halvin kaikenkokoisille yrityksille

Aloita Vellon käyttö hintaan 0 €/kk. Laajenna ominaisuuksia vain alkaen 7,90 €/kk. Maksa vain siitä, mitä tarvitset.

Tiesitkö? Vellossa maksat vain siitä, mitä tarvitset. Voit aloittaa riskittömästi ilmaiseksi. Kaikki Vello-tilaukset pitävät sisällään ilmaisen 30 päivän kokeilujakson.


Mitä Vello maksaa?

Vello sisältää neljä pakettia: Free, Basic, Premium ja Pro.

Free-paketti tarjoaa yksinkertaisen ja vaivattoman tavan hallita ajanvarauksia ilman kustannuksia. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen pienille yrityksille tai yksityishenkilöille, jotka haluavat kokeilla palvelua ilman taloudellista sitoumusta.

Basic-paketissa saat käyttöösi kaikki asiakkaiden ja ajanvarauksen hallintaan liittyvät ominaisuudet ilman rajoituksia. Tämä vaihtoehto sopii hyvin kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat kattavampia toimintoja ja joustavuutta kohtuulliseen hintaan.

Premium-paketti tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien ajanvaraus, maksaminen ja markkinointityökalut. Tämä on täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa ja tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

Pro-paketti on suunnattu erityisesti terveydenhoidon ammattilaisille, tarjoten potilastietojärjestelmän ja erikoistyökalut. Tämä vaihtoehto takaa kattavan ja turvallisen tavan hallita potilastietoja ja terveydenhuoltoon liittyviä ajanvarauksia, täyttäen alan tiukat vaatimukset.

Free

Kevyt ja helppo ajanvaraus
riskittömästi

0,00 € / kk

Basic

Asiakkaiden ja ajanvarauksen
toiminnot rajoituksetta

alk. 7,90 € / kk

Premium

Kaikki ajanvarauksen, maksamisen ja
markkinoinnin ominaisuudet

alk. 18,90 € / kk

Pro

Potilastietojärjestelmä ja työkalut
terveydenhoidon ammattilaisille

alk. 48,90 € / kk

Näiden hintavaihtoehtojen avulla löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun, olipa kyseessä sitten yksinkertainen ajanvaraus tai laaja terveydenhuollon ammattilaisten järjestelmä.

Kokeile eri kokonaisuuksia ja laske yrityksellesi Vellon hinta: vello.fi/fi/hinta-laskuri-free

Vastasiko tämä kysymykseesi?