Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatKäyttäjät, käyttäjätili ja käyttöoikeudetOngelmatilanteet
Asiakasta ei ehdoteta ajanvaraukseen / Vello ei esitäytä asiakkaan tietoja
Asiakasta ei ehdoteta ajanvaraukseen / Vello ei esitäytä asiakkaan tietoja
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttöoikeudet Vellossa on suunniteltu tarjoamaan riittävät työkalut päivittäisten tehtävien suorittamiseen, samalla suojaten arkaluontoisia asiakastietoja.

Vello ei ehdota asiakasta tai täytä ajanvaraukseen asiakkaan tietoja automaattisesti, mikäli sisäänkirjautuneella käyttäjällä on Työntekijä-tason käyttöoikeus.

Hyvä tietää: Loppuasiakkaan tehdessä ajanvarausta, Vello ei koskaan ehdota asiakkaan yhteystietoja tai esitäytä tietoja ajanvaraukseen. Poikkeuksena tähän on www-selaimen omat asetukset, jotka voivat esitäyttää käyttäjän yhteystiedot ajanvaraukseen.

Työntekijä-käyttäjä ei voi hyödyntää asiakastietojen täydentämistä

Työntekijä-tason käyttöoikeudet on suunniteltu erityisesti rajoittamaan pääsyä arkaluontoisiin asiakastietoihin. Näiden käyttöoikeuksien haltijat voivat suorittaa perustoimintoja, mutta heidän pääsynsä kriittisiin tietoihin on rajoitettu:

  • Asiakastietojen rajoitettu näkyvyys: Työntekijät näkevät vain rajatun määrän asiakastietoja, mikä minimoi tietovuotoriskin.

  • Ajanvaraukset: Työntekijät voivat tehdä ajanvarauksia, mutta he eivät näe tai voi valita olemassa olevia asiakkaita suoraan ajanvarauksen yhteydessä.

  • Tietoturva: Järjestelmä ei ehdota olemassa olevia asiakkaita ajanvaraukseen, mikä estää vahingossa tapahtuvan tai tahallisen asiakastietojen paljastumisen.

Käyttöoikeuksien vaikutus ajanvaraukseen

Kun Työntekijä-käyttöoikeuden omaava henkilö tekee ajanvarauksen, Vello-järjestelmä ei ehdota olemassa olevia asiakkaita. Tämä tarkoittaa, että työntekijän on syötettävä asiakkaan tiedot manuaalisesti joka kerta, kun ajanvaraus tehdään.

Hyvä tietää: Rajoitus koskien asiakastietojen näyttämistä Työntekijä-käyttäjille parantaa tietoturvaa varmistamalla, että asiakastietoja ei voida selata tai valita vahingossa.

Laajenna käyttöoikeuksia tarvittaessa

Jos työntekijälle halutaan tarjota mahdollisuus hyödyntää Vellon automaattista asiakastietojen täyttöä uusin ajanvarauksiin, työntekijälle tulee antaa vähintään Esimies-tason käyttöoikeus.

Pääkäyttäjät ja Esimiehet voivat muuttaa käyttöoikeuksia Vellon asetuksissa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?