Siirry pääsisältöön

Asiakastietojen säilytysaika ja automaattinen tietojen poisto

Milloin tahansa sinulla on mahdollisuus poistaa manuaalisesti asiakastietoja kuten ajanvarauksia ja asiakaskortteja jotka ovat tallessa Vello tilisi asiakasrekisterissä. Tämän lisäksi voit myös asettaa asiakastietojen säilytysajan jonka jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

Automaattinen tietojen poisto

Oletuksen asiakastietoja ei poisteta automaattisesti. Halutessasi voit asettaa asiakastietojen säilytysajan ja automaattisen tietojen poiston seuraavasti:

  1. Mene Valinnat

  2. Asetukset

  3. Tietoturva ja tietojen käsittely

  4. Tietojen säilytys

  5. Valitse säilytysaika

Vastasiko tämä kysymykseesi?