Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatSarjakortitTärppejä yrittäjälle
Sarjakortti jaettavaksi asiakasyrityksen työntekijöiden kesken
Sarjakortti jaettavaksi asiakasyrityksen työntekijöiden kesken
Päivitetty eilen

Sarjakortti on kätevä tapa mahdollistaa asiakasyrityksen työntekijöiden työsuhteeseen sisältyvät hoidot ilman, että työntekijän tarvitsee itse maksaa hoitoa.

Tiesitkö? Sarjakortti voidaan jakaa eri henkilöiden kesken.

Sarjakortti mahdollistaa useiden käyntien ostamisen kerralla ja on usein asiakkalle edullisempi vaihtoehto, kuin yksittäisten käyntien ostaminen.

Sarjakortti ei ole henkilökohtainen

Sarjakortti ei ole henkilökohtainen, joten se voidaan jakaa useamman henkilön kesken. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon yrityksille, joissa useat työntekijät käyttävät samaa palveluntarjoajaa.

Maksaminen sarjakortin koodin avulla

Vellossa myydyille sarjakorteille muodostuu yksilöllinen koodi, joka voidaan toimittaa työntekijöille. Tämän koodin avulla työntekijät voivat tehdä varauksen ilman, että heidän tarvitsee maksaa sitä.

Näin asiakasyritys voi helposti jakaa sarjakortin työntekijöiden kesken ja varmistaa, että jokainen työntekijä saa käyttää sitä tarpeidensa mukaan.

Laskuttaminen on niinikään hyvä vaihtoehto

Jos sarjakortin käsittely ei ole asiakasyrityksessä mahdollista, voit ottaa käyttöösi Laskuttamisen Vellossasi.

Tämä mahdollistaa sen, että voit siirtää työntekijöiden varaukset laskutettavaksi yritykseltä. Voit laskuttaa jokaisen käynnin erikseen tai kaikki käynnit kerralla yhdellä laskulla.

Vastasiko tämä kysymykseesi?