Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatRyhmätunnit ja kurssitOngelmatilanteet
Ryhmätuntien asettaminen "Vain työntekijöille" ei piilota tunteja kalenterista
Ryhmätuntien asettaminen "Vain työntekijöille" ei piilota tunteja kalenterista
Päivitetty yli viikko sitten

Vellossa on mahdollista luoda ja julkaista ryhmätunteja, jotka näkyvät loppuasiakkaillesi kalenterissa.

Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat varata aikoja ryhmätunneille suoraan kalenterista. Tämä helpottaa sekä asiakkaiden että yrityksen ajanhallintaa.

Kaikki Ryhmätunnit näkyvät loppuasiakkaille

Kaikki Ryhmätunnit näkyvät loppuasiakkaille kalenterissasi aina riippumatta siitä, minkä ryhmätilaisuuden asiakas alussa valitsee.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka asiakas valitsisi varauspolun alussa tietyn ryhmätunnin, hän näkee kalenterissa kaikki julkaistut ryhmätunnit.

Vellossa ei ole toimintoa, jolla asiakas voisi suodattaa näkyväksi vain tietyt tunnit. Asiakas ei siis voi esimerkiksi valita näkyväksi vain tietyn tuntityypin ryhmätunteja.

Ryhmätunnin näkyminen varauspolun alussa

Voit vaikuttaa siihen, näytetäänkö ryhmätuntia varauspolun alussa olevassa palvelulistauksessa.

Tämä tapahtuu palvelun asetuksissa olevan "Vain työntekijöille"-asetuksen avulla. Jos tämä asetus on valittuna, ryhmätunti ei näy varauspolun alussa olevassa palvelulistauksessa.

Vinkki: Jos yrityksesi tarjonnassa on vain ryhmätunteja, voit asettaa kaikki tunnit "Vain työntekijälle"-tilaan, jolloin asiakas ohjataan suoraan varauskalenteriin ilman, että asiakkaalle näytetään ensin listaus tunneista.

Hyvä tietää: Vaikka ryhmätuntia ei näytettäisi varauspolun alussa olevassa palvelulistauksessa, julkaistut ryhmätunnit näkyvät kuitenkin asiakkaalle kalenterissa. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi varata ajan ryhmätunnille suoraan kalenterista, vaikka tuntia ei näkyisikään varauspolun alussa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?