Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatSarjakortitUsein kysyttyä sarjakorteista
Voiko sarjakorttien järjestystä muuttaa?
Voiko sarjakorttien järjestystä muuttaa?
Päivitetty yli viikko sitten

Vellossa sarjakortit järjestetään automaattisesti siinä järjestyksessä, kun ne on luotu.

Tämä tarkoittaa, että uusin luotu sarjakortti sijoittuu listan viimeiseksi, kun taas vanhin sarjakortti pysyy ensimmäisenä.

Tämä järjestys on kiinteä, eikä sitä voi muuttaa manuaalisesti.

Hyvä tietää: Tällä hetkellä Vellon käyttöliittymä ei tarjoa mahdollisuutta muokata sarjakorttien järjestystä.

Vinkkejä järjestyksen hallintaan

Vaikka suoraa mahdollisuutta sarjakorttien järjestyksen muuttamiseen ei ole, voit harkita seuraavia vinkkejä helpottaaksesi lahjakorttien hallintaa:

  1. Luo sarjakortit huolellisesti alusta alkaen: Jos tiedät etukäteen, minkälaisia sarjakortteja tulet tarjoamaan, voit suunnitella niiden luomisen järjestyksen siten, että tärkeimmät tai useimmin käytettävät sarjakortit tulevat ensimmäiseksi.

  2. Käytä kuvailevia nimiä: Anna sarjakorteille selkeät ja kuvaavat nimet, jotta ne on helppo tunnistaa ja löytää listasta nopeasti.

  3. Tee muistiinpanoja: Pidä kirjaa luoduista sarjakorteista ja niiden järjestyksestä esimerkiksi Excel-taulukossa tai muussa hallintatyökalussa. Tämä voi auttaa sinua seuraamaan, mitkä sarjakortit on jo luotu ja missä järjestyksessä ne ovat.

  4. Asiakasviestintä: Jos tietyt sarjakortit ovat erityisen tärkeitä tai suosittuja, voit korostaa niitä asiakasviestinnässä, kuten uutiskirjeissä tai verkkosivujen ilmoituksissa, vaikka niiden järjestystä ei voikaan muuttaa Vellossa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?