Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatLahjakortitUsein kysyttyä lahjakorteista
Voiko lahjakorttien järjestystä muuttaa?
Voiko lahjakorttien järjestystä muuttaa?
Päivitetty yli viikko sitten

Vellossa lahjakortit järjestetään automaattisesti siinä järjestyksessä, kun ne on luotu.

Tämä tarkoittaa, että uusin luotu lahjakortti sijoittuu listan viimeiseksi, kun taas vanhin lahjakortti pysyy ensimmäisenä.

Tämä järjestys on kiinteä, eikä sitä voi muuttaa manuaalisesti.

Hyvä tietää: Tällä hetkellä Vellon käyttöliittymä ei tarjoa mahdollisuutta muokata lahjakorttien järjestystä.

Vinkkejä järjestyksen hallintaan

Vaikka suoraa mahdollisuutta lahjakorttien järjestyksen muuttamiseen ei ole, voit harkita seuraavia vinkkejä helpottaaksesi lahjakorttien hallintaa:

  1. Luo lahjakortit huolellisesti alusta alkaen: Jos tiedät etukäteen, minkälaisia lahjakortteja tulet tarjoamaan, voit suunnitella niiden luomisen järjestyksen siten, että tärkeimmät tai useimmin käytettävät lahjakortit tulevat ensimmäiseksi.

  2. Käytä kuvailevia nimiä: Anna lahjakorteille selkeät ja kuvaavat nimet, jotta ne on helppo tunnistaa ja löytää listasta nopeasti.

  3. Tee muistiinpanoja: Pidä kirjaa luoduista lahjakorteista ja niiden järjestyksestä esimerkiksi Excel-taulukossa tai muussa hallintatyökalussa. Tämä voi auttaa sinua seuraamaan, mitkä lahjakortit on jo luotu ja missä järjestyksessä ne ovat.

  4. Asiakasviestintä: Jos tietyt lahjakortit ovat erityisen tärkeitä tai suosittuja, voit korostaa niitä asiakasviestinnässä, kuten uutiskirjeissä tai verkkosivujen ilmoituksissa, vaikka niiden järjestystä ei voikaan muuttaa Vellossa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?