Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVello-tilausUsein kysyttyä Vello-tilauksestasi
Haluan lopettaa Vellon käytön - mitä teen?
Haluan lopettaa Vellon käytön - mitä teen?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet aikaisessa lopettaa Vellon käytön, olemme avuksesi päättääksesi sopimuksen Vellon kanssa.

Jotta voit sulkea Vello-tilisi ja poistaa tilin käytöstä, olethan kirjallisesti yhteydessä asiakastukeemme. Parhaiten tämä onnistuu sisäänkirjautuneena chat-palvelumme kautta.

Huomioi: Tietoturvasyistä emme voi vastaanottaa tilin sulkemispyyntöjä puhelimitse.

Tärkeää: Voidaksemme käsitellä Vello-tilisi sulkemispyynnön, Vellon tulee pystyä tunnistamaan sulkemista pyytävä henkilö. Vahvaa tunnistamista varten pyydämme, että sisäänkirjaudut Velloosi ja otat Velloon yhteyttä chat-palvelumme kautta.

Muistathan: Tallenna Vellostasi talteen asiakastietosi, Kanta-arkistoon viemättömät kirjauksesi sekä myynti- ja varausraporttisi ennen Vello-tilisi sulkeutumista. Sinulla ei ole enää pääsyä näihin, kun Vellosi on suljettu.

Vastasiko tämä kysymykseesi?