Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVello-tilausUsein kysyttyä Vello-tilauksestasi
Tilin lopettaminen - Miten lopetan Vello-tilini?
Tilin lopettaminen - Miten lopetan Vello-tilini?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat lopettaa tilauksesi tai sulkea Vello -tilisi, tarvitsee tilin omistajan vain ilmoittaa meille kirjallisesti 30 päivää ennen nykyisen laskutusjakson päättymistä. Olethan yhteydessä tästä asiakastukeemme. Tämä onnistuu parhaiten sisäänkirjautuneena chat-palvelumme kautta.

Ilmoitathan, haluatko vain päättää tilauksesi vai myös sulkea Vello -tilisi. Jos uskot, että sinulla voisi olla käyttöä Vello tilillesi uudestaan joskus tulevaisuudessa, suosittelemme vain päättämään tilauksen. Suljettuja Vello -tilejä ei pystytä aukaisemaan myöhemmin.

Huomioi: Tietoturvasyistä emme voi vastaanottaa tilin sulkemispyyntöjä puhelimitse.

Tärkeää: Voidaksemme käsitellä Vello-tilisi sulkemispyynnön, Vellon tulee pystyä tunnistamaan sulkemista pyytävä henkilö. Vahvaa tunnistamista varten pyydämme, että sisäänkirjaudut Velloosi ja otat Velloon yhteyttä chat-palvelumme kautta.


Vastasiko tämä kysymykseesi?