Siirry pääsisältöön
Tulossa: Sisäiset viestit ja entistä nopeampi Kalenteri
Päivitetty yli viikko sitten

Tulossa: Sisäiset viestit ja entistä nopeampi Kalenteri

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme päivittämässä Velloa ja tuomassa mukaan uusia ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystäsi entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Sisäiset viestit

Yksi uusista ominaisuuksistamme on sisäisten viestien lisääminen palveluumme. Tämä tarkoittaa, että voit pian jättää viestejä suoraan muille palvelun käyttäjille. Viestit näkyvät Kalenteri-näkymässä viikon ylälaidassa.

Sisäisten viestien avulla voit myös helposti jakaa tietoa esimerkiksi lomista, muutoksista liiketilassa ja vaikkapa vinkkejä Vellon käyttöön.

Nopeampi Kalenteri

Toinen päivityksemme koskee Kalenteri-näkymää. Olemme tehneet merkittäviä muutoksia, jotka tekevät Kalenterin käytöstä entistä nopeampaa ja sujuvampaa

Konkreettisesti muutos näkyy merkittävästi nopeammin avautuvana kalenterina, mahdollisuutena siirtyä viikoissa eteen- ja taaksepäin salamannopeasti sekä kakenterimerkintöjen älykkäällä latautumisella.

Jatkossa kalenterimerkinnät ladataan älykkäästi siten, että tärkeimmät tiedot priorisoidaan ja tuodaan näkyville heti. Taustalla Vello jatkaa muiden tietojen lataamista ja näyttämistä.

Päivitykset tulevat pian

Olemme jo aloittaneet uusien ominaisuuksien testiajot ja odotamme innolla, että voimme jakaa ne kanssasi. Päivitykset tulevat saataville lähiviikkoina, joten pysy kuulolla!

Vastasiko tämä kysymykseesi?