Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatTuotteetYleistä tuotteista Vellossa
Käytä tuotteita laajemmin - ideoita tuoteominaisuuden hyödyntämiseen
Käytä tuotteita laajemmin - ideoita tuoteominaisuuden hyödyntämiseen
Päivitetty yli viikko sitten

Tuotteet on Vellon työkalu tuotteiden ja muiden työntekijöiden myymien artikkelien lisäämiseksi ostokseen + kuitille.

Hyvä tietää: Nimestään huolimatta, Tuote-ominaisuutta on mahdollista hyödyntää minkä tahansa rivin lisäämiseksi laskulle / kuitille / ostokseen.

Tuoteominaisuuden monipuolinen hyödyntäminen voi tehostaa liiketoimintaasi ja tuoda työkalulle uusia käyttömahdollisuuksia.

Ideoita tuoteominaisuuden hyödyntämiseen

  1. Kanta-maksu varaukseen. Luo tuote nimellä "Kanta-maksu" ja määrittää sille hinta, jonka kuluttaja maksaa hoidon hinnan lisäksi Kanta-palvelusta. Työntekijä voi lisätä tämän "tuotteen" asiakkaan loppulaskuun maksutapahtumaa ennen.

  2. Kilometrikorvaus. Jos liiketoimintasi edellyttää matkustamista, kilometrikorvaus on hyödyllinen lisä tuotevalikoimaasi. Luo tuotteet erilaisille matkustusetäisyyksille, kuten "Kilometrikorvaus 10 km", "Kilometrikorvaus 20 km" jne. Tämä auttaa sinua laskuttamaan asiakkaasi tarkasti matkakustannuksista.

  3. Toimistomaksu. Toimistomaksu kattaa hallinnollisia kuluja, joita syntyy esimerkiksi ajanvarauksista ja asiakirjojen käsittelystä. Voit lisätä tämän erillisenä tuotteena laskuihin ja kuittiin. Esimerkiksi "Toimistomaksu" voi olla kiinteä summa, joka lisätään kaikkiin palveluihin.

  4. Laskutuslisä. Laskutuslisä kattaa lisäkustannuksia, jotka syntyvät laskujen käsittelystä ja lähettämisestä. Voit lisätä tämän tuotteen jokaisen laskun loppusummaan. Esimerkiksi "Laskutuslisä" voi olla pieni kiinteä summa, joka kattaa laskutuksen kulut.

  5. Hintaryhmä-tuotteet. Kaikkien tuotteiden syöttäminen järjestelmään voi olla työlästä ja lisätä ylläpitotyötä. Sen sijaan, luo hintaryhmä-tuotteita, kuten "Tuotemyynti 5€", "Tuotemyynti 10€" ja "Tuotemyynti 20€". Tämä helpottaa myyntiä ja mahdollistaa Kassa-ominaisuuden käyttöönoton nopeammin.

  6. Viite kuitille / laskulle. Viitetiedot voivat olla kumppanuussopimusten edellytys. Tuotteita hyödyntäen voi luoda viitetietoja laskuille / kuiteille esimerkiksi "Sopimusnumero 123456".

  7. Muu teksti kuitille / laskulle. Usein on tarpeen lisätä lisätietoja tai huomautuksia kuittiin tai laskuun. Tämä voi olla esimerkiksi "Palveluseteliasiakas". Voit luoda erillisen tuotteen jokaiselle vakiotekstille ja asettaa tuotteen hinnaksi 0,00 euroa.

Kokeile näitä ideoita ja löydä parhaat käytännöt juuri sinun yrityksellesi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?