Siirry pääsisältöön
Saldon lataaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Vello-saldoa käytetään, mikäli haluat laskuttaa asiakkaitasi tai lähettää heille tekstiviestillä muistutuksia. Laskun hinta on 0,5% laskun arvosta ja tekstiviesti maksaa 0,08€ per viesti.

Saldoa ladataan tilillesi maksukortiltasi erikseen ja Vello käyttää sitä automaattisesti tekstiviestivahvistusten ja -muistutusten lähettämiseen (jos kytket nämä päälle) ja laskujen lähettämiseen (jos käytät näitä).

Miten lataan Saldoa tililleni?

Voit ladata saldoa seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään työntekijänä

  2. Mene Valinnat → Käyttäjätili → Laskutus

  3. Vieritä sivua alas kohtaan Lisämahdollisuudet

  4. Ota käyttöön laskutus ja/tai tekstiviestit, mikäli et ole vielä ottanut

  5. Lataa haluamasi määrä saldoa klikkaamalla joko Muuta alarajaa tai Muuta lisättävää saldoa -linkkiä

  6. Ponnahdusikkunasta näet saldominimin ja saldon latausmäärän. Oletuksena nämä ovat 10€ ja 50€. Summat ovat ALV 0%

  7. "Saldominimi" tarkoittaa, että kun saldoa on enää tämän verran jäljellä, Vello yrittää veloittaa maksukorttiasi "Lataa lisää saldoa" -kentässä määrittelemäsi verran. Voit vaihtaa summien määrää sinulle sopivaksi

  8. Lopuksi paina Maksa XX EUR -painiketta (tässä painikkeessa näkyvä summa sisältää ALV:n). Vello veloittaa tilillesi liitettyä maksukorttia tämän summan verran

  9. Nyt tulevaisuudessa, kun saldosi putoaa alle asettamasi Kun saldoani on jäljellä enää -määrän, lataa Vello automaattisesti määrittelemäsi verran saldoa taas tilillesi

Hyvä tietää: Jos saldon automaattinen lataaminen epäonnistuu, koska maksukortilta ei löydy tarpeeksi katetta, Vello lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksen tästä.

Huomioi: Jos saldon automaattinen lataus epäonnistuu, esim. koska kortilla ei ole sillä hetkellä tarpeeksi katetta, katkeaa automaattinen lataaminen. Tällöin Vello käyttää viesteihin/laskuihin tililläsi olevan saldon ja sen jälkeen viestien lähettäminen ja laskujen viimeistely estyy.

Sinun täytyy manuaalisesti aloittaa lataus uudelleen menemällä Laskutus -sivulle ja lataamalla saldoa kuten ensimmäisellä kerralla.

Vastasiko tämä kysymykseesi?