Siirry pääsisältöön
Maksamisen Vellossa mahdollistaa Stripe
Päivitetty tällä viikolla

Stripe osana Velloa – Sujuva maksukokemus yrityksellesi

Haluamme Vellossa tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen niin ajanvarauksessa kuin maksujen käsittelyssä. Siksi olemme integroineet Stripe-maksupalvelun osaksi Velloa.

Stripe-maksupalvelu mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen maksuliikenteen hallinnan, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Mikä on Stripe?

Stripe on maailmanlaajuisesti tunnettu ja luotettu maksupalveluntarjoaja, joka mahdollistaa verkkopohjaisten maksujen käsittelyn helposti ja turvallisesti.

Stripessa yhdistyvät monipuoliset maksutavat, huippuluokan turvallisuus ja käyttäjäystävällinen käyttöönotto – kaikki, mitä tarvitset sujuvaan maksuliikenteeseen.

Helppo käyttöönotto

Vellon ja Stripen integraatio tekee maksupalvelun käyttöönotosta yksinkertaista. Voit lisätä maksamisen mahdollisuuden Vello-tiliisi muutamalla klikkauksella ja alkaa vastaanottaa maksuja saman tien.

Sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista teknisistä yksityiskohdista – me olemme tehneet työn puolestasi.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on Vellolle ensisijaisen tärkeää. Siksi valitsimme Stripen.

Stripe noudattaa korkeimpia turvallisuusstandardeja, mukaan lukien PCI DSS -säännökset, joten voit luottaa siihen, että maksutiedot käsitellään turvallisesti. Tämä antaa sinulle ja asiakkaillesi mielenrauhan.

Vello ja Stripe – yhdessä sujuvampaa maksuliikennettä yrityksellesi!


Linkki: Voit lukea Stripesta lisää heidän englanninkielisiltä sivuiltaan www.stripe.com

Vastasiko tämä kysymykseesi?