Kaikki kokoelmat
Ajanvaraus
Aikojen rajaus automaattista viikkorunkoa käyttäessä
Aikojen rajaus automaattista viikkorunkoa käyttäessä
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käytössäsi on Automaattinen viikkorunko, tällä hetkellä Vello jatkaa auki olevia aikoja rajattomasti, eikä tälle pystytä asettamaan takarajaa.

Jos on tarvetta estää ajanvarauksia joiltain päiviltä, vaihtoehtoja on kaksi:

  1. Voit vaihtaa pois Automaattisen viikkorungon käytöstä takaisin päiväkohtaisten aikojen asettamiseen. Näin voit manuaalisesti avata aikoja vain niille päiville, kuin haluat.

  2. Jos et halua lopettaa Automaattisen viikkorungon käyttöä, voit itse mennä kalenterissä niihin päiviin jotka haluat estää ja tehdä sinne joko oman varauksen tai lisätä tauon. Näin asiakkaasi eivät pysty varaamaan niille päiville aikoja.

Erittäin tärkeää! Huomioithan, että vaikka asiakkaat itse eivät pysty tekemään ajanvarauksia estetyille päiville, työntekijät pystyvät omasta näkymästään tekemään ajanvarauksia kalenteriin vaikka kyseiselle ajankohdalle olisi asetettu tauko. Jos siis huomaat ajanvarauksia päivinä, jolloin niitä ei pitäisi kyetä tekemään tarkistathan, että työntekijä ei ole tehnyt varausta asiakkaan puolesta (esim. jos asiakas on soittanut puhelimitse tehdäkseen varauksen).

Vastasiko tämä kysymykseesi?