Työtekijän liittäminen Velloon
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on kollegoita, joiden olisi tarkoitus käyttää samaa Vellotiliä, tulee heidät kutsua käyttäjiksi ensin luomalla jokaiselle oman käyttäjäprofiilin.

Vellossa voit lisätä uusia käyttäjäprofiileita rajoituksetta. Kullekin käyttäjälle voit määritellä haluamasi käyttäjäoikeustason toimipaikkakohtaisesti. Käyttäjien lisääminen ei maksa mitään.

Huomioi! Jos uudelle käyttäjälle halutaan avata lisäksi oma erillinen varauskalenteri, tämä kasvattaa Vellosi kuukausihintaa.

Miten kutsun toisen työntekijän Vellooni?

Voit kutsua uusia käyttäjiä Vello-tiliisi näin:

  1. Siirry Vellossasi käyttäjähallintaan menemällä Valinnat → Asetukset → Käyttäjät

  2. Kutsu uusi käyttäjä valitsemalla Toiminnot → Kutsu uusi käyttäjä

  3. Aseta kutsuttavalle käyttöoikeus vähintään yhteen Toimipaikkaan ja määrittele käyttöoikeustaso (työntekijä, esimies tai pääkäyttäjä)

  4. Pyydä uutta käyttäjään hyväksymään kutsu noudattamalla hänen sähköpostiosoitteeseensa lähetettyjä ohjeita

Erittäin tärkeää! Kutsu on voimassa 24 tuntia sen lähettämishetkestä. Uuden käyttäjän tulee hyväksyä kutsu tämän aikamääreen sisällä.

Miten annan työntekijälle tarvittavat oikeudet ja pääsyn kalenteriinsa?

Jos kyseessä on Työntekijä-käyttötason käyttäjä, hänelle tulee asettaa käyttöoikeus varauskalenterikohtaisesti sen jälkeen, kun hän on hyväksynyt saamansa käyttöoikeuskutsun. Tämä tapahtuu käyttäjähallinnassa klikkaamalla käyttäjäprofiili auki ja valitsemalla Käyttäjäroolit-välilehti. Aseta käyttöoikeus kullekin toimipaikalle Asetukset-painikkeesta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?