Jos olet luonut palvelun Velloosi, jonka haluat nyt poistaa, voit tehdä sen näin.
Kirjaudu sisään Velloosi
Siirry kohtaan Asetukset → Palvelut ja ryhmätunnit
Valitse haluamasi palvelu (jos sinulla on käytössä useita Toimipaikkoja ja/tai Palvelukategorioita, valitse ensin Toimipaikka ja sitten kategoria, jonka alla palvelu on)
Vieritä sivu ihan alas, josta löydät painikkeen "X Poista palvelu" → klikkaa tätä
Uudessa ikkunassa vahvista, että haluat varmasti poistaa palvelun klikkaamalla punaista "Poista palvelu ja keskeytä viestintä" -painiketta
Huomioi: Palvelua ei voi poistaa jos se on ainoa Vello-tilillä. Jos "X Poista palvelu" painike on harmaana, luo ensin toinen palvelu tilille, jonka jälkeen voit poistaa ensimmäisen.

