Kaikki kokoelmat
Markkinapaikka
Vellon Markkinapaikka pähkinänkuoressa
Vellon Markkinapaikka pähkinänkuoressa
Päivitetty yli viikko sitten

Vellon Markkinapaikka - Ratkaisu yritysasiakkaiden markkinointiin ja uusasiakashankintaan

Vellon Markkinapaikka tuo palveluntarjoajat ja kuluttajat yhteen.

Yritysten suurimpia haasteita ovat markkinointi ja uusasiakashankinta. Monet yritykset kamppailevat näiden asioiden kanssa ja etsivät kustannustehokkaita keinoja tavoittaa enemmän uusia asiakkaita sekä saada heidät tilaamaan hoito.

Vellon Markkinapaikka tarjoaa täydellisen ratkaisun tähän ongelmaan.

Mikä on Vellon Markkinapaikka?

Vellon Markkinapaikka on alusta, joka yhdistää yritykset ja kuluttajat. Se tarjoaa Vellon yritysasiakkaille mahdollisuuden markkinoida palveluitaan ja tarjota aikojaan suoraan kuluttajille.

Tiesitkö? Markkinapaikalla kuluttajat voivat selata ja varata aikoja eri palveluntarjoajilta yhden ja saman alustan kautta.

Markkinapaikka näyttää kaikki samat ajat, jotka ovat vapaana omassa nettiajanvarauksessasi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hallita kaikkia aikoja yhdestä paikasta ja varmistaa, että kalenterisi on aina ajan tasalla.

Miten Vellon Markkinapaikka toimii?

Markkinapaikan käyttö on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain luoda yrityksellesi Vello-tili sekä lisätä palvelusi ja vapaat aikasi kalenteriin.

Kaikki ajanvarauksesi asetukset, kuten omat varauskenttäsi, ovat voimassa myös Markkinapaikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit määrittää omat sääntösi ja rajoituksesi, ja hyödyntää näitä myös markkinapaikalla.

Markkinapaikalla liikkeesi peruutusehdot tulevat olemaan täysin samat, kuin omassa Vellossasikin. Tämä takaa sen, että voit hallita peruutuksia ja muutoksia yhdestä paikasta ja varmistaa, että kaikki tiedot ovat ajan tasalla.

Mitä hyötyä Vellon Markkinapaikasta on yrityksellesi?

Vellon Markkinapaikka tarjoaa monia etuja yrityksellesi. Se auttaa sinua tavoittamaan uusia asiakkaita ja lisäämään näkyvyyttäsi.

Tärkeää: Vello ei veloita extraa Markkinapaikan kautta tehdyistä varauksista.

Liity mukaan ja hyödynnä Vellon Markkinapaikan tarjoamat mahdollisuudet!

Vastasiko tämä kysymykseesi?